Walking dinner , wat is dat?

Een walking dinner is modern, origineel en sociaal. Een diner zonder vaste plaatsen, met meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten. 

Een walking dinner is een diner in beweging. In plaats van de traditionele opstelling van tafelen zijn de gasten vrij om rond te lopen en worden er tijdens een walking dinner meerdere kleine gerechten geserveerd. Een van de grootste voordelen van deze manier van dineren is dat je tijdens een walking dinner meer mensen spreekt dan bij een traditioneel diner. Dit komt omdat de tafelindeling bij een traditioneel diner vaak het gehele diner onveranderd blijft. 

Tijdens een walking dinner is het vaak zo dat er meerdere kleine hapjes worden geserveerd welke uit de hand gegeten kunnen worden met een lepel of een vorkje. Ook wel fingerfood genoemd. Al deze kleine hapjes vormen samen een compleet en culinair diner. 

Een walking dinner kan in veel verschillende vormen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner tijdens een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagen en andere feesten. Een walking dinner is origineel, modern en vooral sociaal. Mensen worden niet onderbroken in hun gesprekken, het feest blijft lekker lopen en men kiest zelf zijn of haar gesprekspartners. 
– Origineel & modern 
– Informeel & ontspannen 
– Zeer sociaal

Kortom de manier om op een andere manier uit eten te gaan! 

Wij bieden walking dinners aan, alleen op reservering, en is mogelijk voor gezelschappen vanaf 15 personen. Bekijk onze walking dinner kaart voor alle gerechtjes waar u tussen kunt kiezen.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, kom dan gerust even langs of telefoneer ons!
Zoeken